گاهی برخی کاربران گوشی ها به طور اتفاقی با مشکل گیر کردن گوشی روی لوگو مواجه میشوند. این مشکل زمانی ایجاد میشود که cpu اطلاعات موجود در گوشی را به هارد میفرستد، اما هارد بنا به دلایل مختلفی، مانند وجود باگها و اختلالات نرم افزاری و حتی مشکلات سخت افزاری نمیتواند آن دادهها و اطلاعات را پردازش کند. اگر میخواهید با عواملی که موجب بروز مشکل گیر کردن گوشی روی لوگو میشود آشنا شوید، با ادامهی این مقاله از نمایندگی امدادکاران همراه باشید.
یکی از بارزترین عواملی که باعث گیر کردن گوشی روی لوگوی گوشی سامسونگ میشود، وجود باگهای نرم افزاری در سیستم عامل اندروید میباشد.
گاهی اوقات دانلود و نصب یک برنامه جدید بر روی گوشی سامسونگ، باعث گیر کردن گوشی روی لوگوی گوشی سامسونگ میشود.
اگر هنگامیکه سیستم عامل اندروید در حال آپدیت شدن است، گوشی سامسونگ خود را خاموش کنید یا اینکه شارژ باتری موبایل شما تمام شود و آپدیت سیستم عامل آن نیمه کاره رها شود، گوشی در یک حلقه بوت گیر می کند. همین مسئله نیز موجب گیر کردن گوشی روی لوگو سامسونگ می شود.
در صورتیکه برنامهای را از منابع نامعتبر دانلود و بر روی گوشی سامسونگ خود نصب میکنید، لازم است بدانید که دلیل اصلی گیر کردن گوشی روی لوگوی سامسونگ همین موضوع میباشد. به همین دلیل همیشه پیشنهاد میکنیم که اپلیکیشنهای مورد نیاز خود را از منابع معتبری مانند: بازار و گوگل پلی استور دانلود و بر روی گوشی خود نصب کنید.
گاهی اوقات نیز وجود مشکل یا مشکلاتی در کارت حافظه موجب گیر کردن گوشی روی لوگوی سامسونگ میشود.
گاهی اوقات انجام غیر اصولی مراحل روت یا کاستوم رام موجب گیر کردن گوشی روی لوگو میشود.
حتما بخوانید: دلایل فریز شدن گوشی چیست؟
نخستین کاری که باید در هنگام روبه رو شدن با مشکل گیر کردن گوشی روی لوگوی سامسونگ یا روشن نشدن موبایل خود انجام دهید، این است که سعی کنید یک تنظیم مجدد نرمافزاری یا ریاستارت انجام دهید. انجام اینکار موجب میشود که گوشی را بدون گیر کردن روی لوگوی سامسونگ یا برندهای اندرویدی دیگر ریاستارت کنید. تنظیم مجدد نرمافزاری روی گوشیهای مختلف متفاوت است. ریاستارت یا تنظیم مجدد نرمافزاری معمولاً به اینصورت است که دکمه پاوررا به مدت 8 تا 10 ثانیه نگه دارید، اما در برخی از تلفنها مانند HTC One ، Samsung Galaxy Tab 3 و Sony Xperia Z3 باید دکمه پاور و افزایش صدا را با هم به طورهمزمان به مدت 8 تا 10 ثانیه نگه دارید. با توجه به مدل گوشی شما، با امتحان کردن یکی از راههای مذکور موفق خواهید شد.
همانگونه که پیشتر ذکر کردیم یکی از دلایل گیر کردن گوشی روی لوگوی سامسونگ، وجود باگهای نرم افزاری در سیستم عامل اندروید میباشد. اگر علت اصلی گیر کردن گوشی روی لوگوی سامسونگ نیز همین موضوع باشد، میتوانید با سافت ریست یا ریست نرم افزاری این مشکل را به راحتی حل کنید. برای انجام این کار تنها کافیست که یک بار موبایل خود را خاموش کرده، 10 ثانیه صبر کنید و سپس گوشی خود را روشن کنید.
یکی دیگر از دلایل گیر کردن گوشی روی لوگوی سامسونگ، آسیب دیدن و خرابی باتری گوشی میباشد. به گونهای که هنگامیکه قصد روشن کردن گوشی خود را دارید، با مشکل گیر کردن گوشی روی لوگوی سامسونگ رو به رو میشوید و بعد از آن گوشی شما روشن نمیشود. در این شرایط پیشنهاد میکنیم که گوشی خود را مدتی به شارژ بزنید و دوباره آن را روشن کنید. بعد از اینکه موفق به روشن کردن گوشی خود شدید، اگر با مشکل خالی شدن خیلی سریع باتری گوشی خود رو به رو شدید، حتما نیاز است که باتری گوشی خود را تعویض کنید.
گاهی اوقات مشکل گیر کردن گوشی روی لوگو، با فعال سازی حالت امن برطرف میشود. برای استفاده از Safe Mode باید گوشی را خاموش کرده و آن را در این وضعیت، راه اندازی کنید.
زمانیکه گوشی موبایل شما دچار مشکل گیر کردن گوشی روی لوگوی سامسونگ شده و یا روشن نمیشود، اگر میتوانید باتری گوشی را یکبار از گوشی بیرون بیاورید سپس چند لحظه صبر کنید و سپس مجدد باتری را وارد کنید. اگر با قرار دادن مجدد باتری مشکل برطرف نشد، باتری را تعویض کنید. بررسی کنید که آیا گوشی موبایل هنگام عوض کردن باتری روشن میشود یا خیر. اگر باتری گوشی همراه شما غیر قابل تعویض است، گوشی را به یک مغازه خدمات جانبی برده و تقاضای تعویض باتری با یک منبع تأمین انرژی جدید کنید.
حتما بخوانید: دلایل خوانده نشدن سیم کارت در گوشی چیست ؟
زمانیکه گوشی موبایل به دلیل تمام شدن شارژ باتری خاموش شود و بعد از اتصال آن به شارژر و روشن شدن، با مشکل گیر کردن گوشی روی لوگو روبه رو شوید، ممکن است آداپتور یا کابل شارژ گوشی شما آسیب دیده و خراب شده باشد. بنابراین توصیه میکنیم از آداپتور و کابل شارژ دیگری برای شارژ کردن گوشی خود استفاده کنید. اگر با اتصال گوشی خود به آداپتور و کابل شارژ دیگری ایراد گیر کردن لوگو روی گوشی حل شد، نشانگر این است که آداپتور یا کابل شارژ شما خراب شده است و قابل استفاده نیست.
بیشتر کاربران گوشیهای هوشمند، برای اینکه با مشکل پر شدن حافظه داخلی گوشی موبایل روبه رو نشوند، از کارت حافظه استفاده میکنند. اما گاهی اوقات کارت حافظه دچار مشکلات نرم افزاری میشود و حتی ویروسی میشود، و موجب ایجاد اختلال گیر کردن گوشی روی لوگو میشود. در این شرایط پیشنهاد میکنیم یک بار کارت حافظه را از گوشی خود خارج کنید و در صورتی که از مشکل گیر کردن روی لوگوی سامسونگ خلاص شدید، دوباره کارت حافظه را درون آن قرار دهید.
یکی دیگر از راهکارهای رفع مشکل گیر کردن گوشی روی لوگو، متصل کردن گوشی به کامپیوتر میباشد. اما پیش از هر کاری، از فایلها و اطلاعات خود یک نسخه بکاپ تهیه کنید و سپس نرم افزار مخصوص گوشی خود را روی سیستم نصب کنید. بعد از انجام این مراحل میتوانید اقدامات لازم برای بروزرسانی سیستم عامل را انجام دهید. این کار موجب میشود اختلال گیر کردن گوشی روی لوگو برطرف شود.
روش دیگری که برای رفع مشکل گیر کردن گوشی روی لوگو پیشنهاد میکنیم، فرمت کردن پارتیشن کش میباشد. چون گاهی کشهای معیوب و خراب موجب بروز این مشکلات میشوند.
حتما بخوانید: روش های رفع مشکل وصل نشدن بلوتوث آیفون
آخرین راه حل پیشنهادی برای رفع مشکل گیر کردن گوشی روی لوگو، ریست فکتوری کردن گوشی میباشد. در صورتیکه گوشی روشن نشد، میتوانید برای ریست فکتوری کردن آن، از حالت ریکاوری استفاده کنید. برای انجام ریست فکتوری، گوشی موبایل خود را خاموش کنید، سپس دکمههای پاور، Home و کاهش صدا را همزمان فشار دهید و نگه دارید. بعد از اینکه آرم اندروید را مشاهده کردید، دکمه پاور را رها کنید، اما همچنان دو دکمه دیگر را نگه دارید. بعد از این مرحله، منوی ریکاوری به شما نشان داده میشود. در این شرایط میتوانید دکمهها را رها کنید. با کمک کلیدهای کاهش و افزایش صدا گزینه Factory Reset را انتخاب کنید و دکمه پاور را فشار دهید. با این کار، تمام اطلاعات و تنظیمات گوشی شما پاک میشوند.
شما در هر نقطه از شهر تهران که هستید (شمال،جنوب،شرق،غرب) میتوانید درخواست و مشکلات گوشی خود مانند گیر کردن روی لوگو و غیره را در نمایندگی تعمیرات موبایل در تهران ثبت کنید.
همچنین میتوانید تعمیرات انواع برندهای موبایل اعم از آیفون، شیائومی و هواویی و تعمیر گوشی سامسونگ و غیره را به تیم متخصص وحرفهای امدادکاران بسپارید تا در کمترین زمان ممکن موبایل شما را تعمیر کنند.
دیدگاهتان را بنویسید